Ameriški gigant s 65 letno tradicijo...

Ameriška in svetovno priznana znamka Sea Ray se ponaša s kar 65 letno tradicijo na področju izdelave motornih plovil. Dolge, gladke ter elegantne linije definirajo izbrane odlike Sea Ray športnih plovil. Sea Ray se lahko pohvali tudi z številnimi priznanji, katere je prejel v svoji bogati zgodovimi. Med drugimi je bil tudi prvi proizvajalec rekreativnih plovil, kateri je prejel najprestižnejši certifikat za ustrezanje zahtevnih standardov ISO 9002. Sedaj po omenjenih direktivah deluje že več kot 10 let. Proizvaja modele 5 razredov od velikosti 5,99 ter vse do 10 m.

Uradna stran Sea Ray

Sea Ray nudi več serij in tipov plovil

Sea Ray je priznana blagovna znamka plovil, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in ugledom v svetu navtike. Ustanovljena v ZDA, Sea Ray že desetletja navdušuje ljubitelje morja in plovbe s svojimi visokokakovostnimi plovili. Znana je po inovativnih oblikah, vrhunski izdelavi in vrhunski izkušnji na vodi. Sea Ray ponuja raznoliko paleto plovil, različnih serij kot tudi konceptov plovil.

Zanesljivost, slog in zmogljivost združeni v eni seriji čolnov, ki navdušuje ljubitelje morja. vključno s športnimi čolni,  kot tudi kar omogoča, da se vsak ljubitelj morja lahko znajde v njihovi ponudbi. Njihova plovila združujejo eleganten dizajn s tehnološkimi inovacijami, kar zagotavlja udobje, varnost in vrhunsko izkušnjo plovbe.

Blagovna znamka Sea Ray se ponaša s široko mednarodno mrežo trgovcev in servisnih centrov, kar zagotavlja odlično podporo strankam. Njihova zavezanost kakovosti in strankam se odraža v vsakem detajlu njihovih plovil, kar Sea Ray postavlja med vodilne akterje v svetu navtike.

Katalog Sea Ray 2023

SEA RAY
210 SPX OUTBOARD

SEA RAY
210 SPX INBOARD

SEA RAY
230 SPX OUTBOARD

SEA RAY
230 SPX INBOARD

SEA RAY
230 SUNSPORT OUTBOARD

SEA RAY
230 SUNSPORT INBOARD

SEA RAY
250 SDX OUTBOARD

SEA RAY
250 SDX INBOARD

SEA RAY
250 SUNSPORT

SEA RAY
250 SLX

SEA RAY
270 SDX

SEA RAY
290 SDX OUTBOARD

SEA RAY
290 SDX INBOARD

SEA RAY
265 SUNDANCER

SEA RAY
320 SUNDANCER OUTBOARD

SEA RAY
320 SUNDANCER INBOARD

kontaktni obrazec

7 + 2 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija