Plesen in dezinfekcija

 

SREDSTVA PROTI PLESNI TER DEZINFEKCIJO

 

SLOVENSKI PRODUKT.

Slovensko podjetje, kateri že več kot 27 let razvija ter proizvaja produkte, namenjene dezinfekciji ter odstranjevanju in preprečevanju plesni. Začeli so z razvojem dezinfekcijskega sredstva, ki bo učinkovito uničilo, ne samo odstranilo, plesen; prijazno, ne bo poškodovalo površine, kjer se izvaja dezinfekcija, in varno za uporabo, tako za človeka kot za okolje.

Vsa njihova dezinfekcijska sredstva temeljijo na vodikovem peroksidu, ki se ob uporabi razgradi na vodo in kisik. Hitro hlapljivost vodikovega peroksida so rešili z dodatkom biološko razgradljivih stabilizatorjev ter tako dosegli dolgotrajno delovanje za dejansko uničenje in z ionizirano pregrado tudi zaščito pred bakterijami, plesni, glivami in drugimi nezaželenimi mikroorganizmi.

Sredstvo je hkrati ostalo okolju, zdravju prijazno in ne povzroča neprijetnih vonjav.

Njihov cilj je ponuditi visoko kakovostne proizvode po konkurenčnih cenah.

 

Sredstvo proti plesni  – STOP PLESEN

IZA effect STOP PLESEN je dezinfekcijsko sredstvo na bazi vodikovega peroksida. Vodikov peroksid se že vrsto let uporablja kot dezinfekcijsko sredstvo, saj je učinkovit in v nizkih koncentracijah nima škodljivega vpliva na zdravje ljudi in okolje. IZA effect reagira z vsemi organskimi materiali, kar vključuje tudi biološke membrane bakterij, gliv, plesni, spor in virusov. Zato je učinkovito dezinfekcijsko sredstvo za uničevanje plesni. IZA effect STOP PLESEN je pripravljena raztopina za takojšnjo uporabo. Uporablja se za uničevanje plesni, gliv in bakterij. Uporablja se za uničevanje in preprečevanje plesni. 

Sredstvo za dezinfekcijo – IZA effect X10 – WATER SYSTEM

Izdelek je namenjen za dezinfekcijo biofilma v cisternah, rezervoarjih, posodah in vodnih sistemih, kjer se shranjuje in pretaka voda. Sredstvo se uporablja za dezinfekcijo rezervoarjev s svežo vodo, za odpravljanje biofilma v rezervoarjih, dezinfekcijo vodnega sistema , za dezinfekcijo rezervoarjev z odpadno vodo in za dezinfekcijo WC kaset.

kontaktni obrazec

10 + 15 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija