Gumenjaki

admiral

“Admiralska” kakovost? Tako je, pri gumenjakih Admiral je kakovost bistvena! Pri vsakem izdelku, za vsako osebo, ki kupuje. Želja po zanesljivem izdelku, ki bo trajala dolgo in vas ne bo zapustila v najbolj kritičnem trenutku, je vedno prisotna.

Pri Admiralu je cilj rešiti stranke pred težavami povezane s kakovostjo. Zato poskušajo zmanjšati tveganje za kakršnokoli neuspešnost materiala ali izdelave med proizvodnjo ob rednem izpopolnjevanju sistema za nadzor kakovosti.

MERCURY gumenjaki

Uživajte v zabavi na morju, ki si jo lahko privoščite z odličnim novim napihljivim čolnom Mercury. Je lahek, zložljiv, narejen iz visoko kvalitetnega PVC materiala, serija Heavy duty pa iz posebnega PVC-ja izdelanega v nemški tovarni MEHLER HAKU. Gumenjak je tako enostaven za uporabo, poleg tega pa še varen in stabilen. Razveselil vas bo z mnogimi navtičnimi užitki. Napihljivi pnevmastski čolni Mercury spadajo pod eno največjih združenj svetovnih ponudnikov navtične opreme, in sicer Mercury Marine, vodilno ameriško podjetje v motornem svetu. Lastniki Mercury gumenjaka imajo tako v našem podjetju zagotovljene originalne rezervne dele.

Conrad pischel r.i.b. line

Conrad Pischel R.I.B. LINE je nemški proizvajalec, kateri proizvaja gumenjake najvišjega kakovostnega razreda. Vsi vgrajeni deli so kvalitetni in so priznanih proizvajalcev. Vsi gumenjaki so narejeni popolnoma po naročilu, in sicer po željah individualnega kupca. Naročnik lahko izbira dizajn, obliko, dimenzije kot tudi barve. Njigov proizvodni asortima obsega 5 serij: tender line, Ti-Motion ine, Diver line, Premium line in super prestižna MV line. Conrad Pischel R.I.B. LINE proizvaja tudi gumenjaki “custom line”, katere vam naredijo kot pomožen čoln za vašo jahto – popolnoma po naročilu oz po vaših zahtevah. Za vse modele se uporablja le najkvalitetnejši Hypalon

quicksilver gumenjaki

Tako kot Mercury in Valiant, tudi Quicksilver gumenjaki spadajo pod okrilje ameriškega giganta Brunswick Group. Gumenjaki so kvalitetni, lepe izdelave ter predvsem cenovno ugodni in s tem dostopni najširšem krogu navtičnih navdušencev. Na voljo kar 19 modelov, od dolžile 2 m pa vse do 4,7 m. Quicksilver asortima ponuja različne modele z napihljivim, zložljivim ali trdim dnom. 

kontaktni obrazec

3 + 7 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice