O nas

KDO SMO?

Jucca Nautika d.o.o. je podjetje specializirano za prodajo motornih čolnov, jaht, motorjev, rezervnih delov, navtične opreme ter servisnih dejavnosti na področju plovil. Na lokaciji Cesta v Mestni log 88 v Ljubljani se poleg naših poslovnih prostorov nahaja velik razstavni salon, servisna delavnica, prostor za hrambo plovil ter navtična trgovina. Smo zastopniki največjih svetovnih proizvajalcev plovil, kot so SeaRay, Bayliner, Quicksilver, Sirena Yachts, Nordmaster, Parker, gumenjaki Mercury in Quicksilver, Valiant, ter motorjev Mercury, Mariner, Mercruiser in Mercury Diesel.

NAVTIČNA TRGOVINA

V naši maloprodajni trgovini v Ljubljani se trudimo zadovoljiti kupce z obsežnim programom navtične opreme, ki obsega več ali manj vse, kar potrebujete na motornih čolnih. Ponujamo vam satelitsko navigacijo Simrad, Lovrance, Navionics ter Garmin, kompase Ritchie, navtične avdio sistem Fusion, kozmetiko Star Brite, opremo za vodne športe Jobe, navtične torbe Feel Free, rešilne jopiče Besto, antivegetativne premaze SeaJet in Hempel, lepilno tesnilne mase Kent, radijske – TV in VHF antene Glomex, vrvi Plam, hladilne torbe Igloo Marine, hladilnike Isotherm, hidravlične flape Bennett, filtre Racor, akumulatorje Yuasa, Tab in Fulmen, navtične publikacije ter bokobrane Majoni. Nudimo tudi številne proizvode priznanih proizvajalcev ter dobaviteljev, kot so Osculati, Uflex in Ultraflex. No voljo tudi originalni rezervni deli za motorje znamk Mercruiser, Mercury, Mariner in Volvo Penta.

DARILNI BONI

Darilni bon je primerno darilo, ko želite obdarovancu prepustiti izbiro, katero storitev oz proizvod si bo izbral. Veljavnost vrednostnega darilnega bona ni časovno omejena.

SVETOVANJE

V današnjih časih se je precej težko odločiti za nakup novega plovila. Tudi nakup rabljenega plovila lahko postane tvegano. Zatorej pri nas dobite strokovne informacije tako s področja servisa, registracije in zavarovanja plovil kot tudi transportov in pa seveda prodaje tako novih kot rabljenih plovil. Za vas bomo uredili vse potrebno od svetovanja, posredovanja ter urejanja dokumentacije. 

RAZSTAVNI SALONI

Vljudno vas vabimo v naš razstavni salon, kjer si lahko ogledate številna nova in rabljena plovila iz naše ponudbe. Vseskozi na ogled številna plovila priznanih proizvajalcev. Našo zalogo lahko preverite pod rubriko “na zalogi”, lahko pa nas tudi kontaktirate o trenutni ponudbi. Na ogled tudi veliko število gumenjakov kot tudi izvenkrmnih motorjev. Prepričajte se in nas obiščite. 

POOBLAŠČENI SERVIS TER ORIGINALNI REZERVNI DELI

Nudimo vam pooblaščen servis ter originalne rezervne dele za motorje Mercury / Mariner / Mercruiser, plovila Sea Ray, Bayliner, Atlantis by Azimut, Azimut, Quicksilver ter Haber. Poleg servisa ter konzervacij motorjev vam nudimo tudi vse ostale storitve povezane s plovili, kot so naprimer popravila plastike, cerad, poliranje plovil, nameščanje antivegetativnih premazov, vgradnja dodatne opreme (tuš, električno sidrno vitlo…) in drugo Novost za sezono 2013: originalni rezervni deli tudi za motorje Volvo Penta

NAJEM MOTORNIH PLOVIL

Podjetje Jucca Nautica vam v sodelovanju s številnimi partnerji, nudi tudi najem različnih motornih plovil na Hrvaškem. V bazi so različna plovila, od malih gliserjev pa vse do večjih dvo družinskih jaht dolžine 16 m. Nudimo vam dnevni, tedenski in vikend najem ali večdnevni najem po dogovoru.

kontaktni obrazec

6 + 4 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice