Plam vrvi

NAVTIČNE VRVI PLAM – ŽE OD LETA 1967 NAREJENO V ITALIJI

Podjetje PLAM je bilo ustanovljeno leta 1967 v Legnanu, dinamičnem industrijskem središču v bližini Milana. Iz leta v leto je postalo veliko podjetje specializirano za izdelavo visoko kvalitetnih vrvi.

V proizvodnji vrvi, pletenic in trakov za vsako vrsto industrije in uporabe, PLAM vedno v vsakem proizvodu vključuje svoje znanje in izkušnje, usposobljenost ter 50 let izkušenj in stalen tehnološki razvoj, ki imajo veliko pozornost na kvaliteto. PLAM vrvi se lahko pohvali s dejstvom: “100% proizvedeno v Italiji”.

Na zalogi držimo številne tipe in dimenzije vrvi za navtiko. Npr. privezne vrvi, sidrne, vrvi za bokobrane, itd. Po naročilu pa nudimo tudi druge tipe vrvi iz bogatega prodajnega programa PLAM (jadranje, šport in rekreacija, plezanje, industrija, gradbeništvo in drugo.

VRVI ZA VSAKOGAR

Kmetijstvo, gradbeništvo, industrija, varnost, šport, prosti čas in najpomembnejše, navtika: za vsako od teh območij je PLAM razvil vrsto predlogov, ki lahko zadovoljujejo kakršno koli povpraševanje, zagotovijo najboljši tehnični predlog po najboljši ceni. V sodelovanju s strankami se PLAM trudi že več kot 50 let, da bi ustvaril prilagojene izdelke in ustregel vsem vrstam kupec.

Visoko specializirano osebje in nenehne naložbe, namenjene dviganju tehnološke ravni podjetja, omogočajo vse to. Preverjen evolucijski proces, izveden na številnih preizkusih kakovosti na PLAN proizvodih, omogočajo izpolnjevanje najpomembnejših evropskih standardov kakovosti in varnosti.

V vseh teh letih je podjetje PLAM od izdelave preprostih vrvic za čevlje prešlo na izdelavo ter dobavo visoko tehnoloških vrvi, ki se uporabljajo na širokem spektru. Nedvomno pa je uspeh povezan tudi s kvalitativnim nivojem materialov.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Konstantni razvoj novih materialov in razvoj bolj izpopolnjenih in inovativnih proizvodnih procesov omogočata podjetju PLAM, da naredi industrijske pletenice, vrvi in ​​trakove, primerne za kakršnekoli zahteve kupca. Reševanje posebnih problemov in odgovor na najbolj raznolike zahteve so vedno rezultat resne analize problemov, povezanih s končno uporabo premišljenih vrednotenj, pogosto izvedenih skupaj z uporabnikom.

Osnovna industrijska filozofija podjetna Plam je pravzaprav razvoj in industrializacija določenih izdelkov na zahtevo kupcev, izdelkov, ki so razviti in testirani v partnerstvu s kupci. Dejanska proizvodna paleta vključuje pletenice, vrvi in ​​trakovi za vsako področje: kmetijstvo, gradbeništvo, železarstvo, industrija, navtično področje, ribolov, šport in prosti čas. Paleta izdelkov Plam poleg izpolnjevanja posebnih tehničnih zahtev ustreza tudi glavnim mednarodnim varnostnim predpisom.

Za več informacij smo vam na voljo. V naši trgovini v Ljubljani imamo na zalogi številne tipe in dimenzije vrvi za navtiko. Na voljo so različne debeline priveznih vrvi, sidrnih, vrvi za bokobrane in drugo. Po naročilu pa nudimo tudi druge vrste vrvi iz bogatega prodajnega programa PLAM (jadranje, šport in rekreacija, plezanje, industrija, gradbeništvo itd. Vsekakor aktualno preverite zalogo na simon@jucca-nautica.si

VRV POOPEY

Konstrukcija: dvojna pletenica – zunanji del 16, 20 pletenin; jedro 12 pletenice.

Sestava: zunanji del in jedro, izdelano iz 100% poliestrskih vlaken visoke trdnosti.

Značilnosti: dvojna pletenica  dvojno zasukana z nasprotnimi in uravnoteženimi zvitki, kar daje veliko elastičnost in absorbcijo šoka. Mehak, enostaven za spajanje in protiutež.

Možnosti zaključevanja: spajkanje na šobo ali zanko iz nerjavečega jekla; zaščita z usnjenim ali najlonskim trakom z Velcro.

Razred: potopitev

Barva: črna, mornarsko modra

Uporaba: za privez, priporočljivo za nadmorsko višino.

 CENIK VRVI POPPEY

ČRNA 16 mm – 5,50 €/m

ČRNA  18 mm – 5,50 €/m

MODRA  16 mm – 5,95 €/m

MODRA  18 mm – 5,95 €/m

MODRA  20 mm – 7,85 €/m

VRV MARLYN

Konstrukcija: dvojna pletenica – zunanji del 16, 20 pletenin; jedro 12, 16 pletenin.

Sestava: 100% poliestrska vlakna visoke trdnosti.

Lastnosti: dvojna pletenica, zunanji del in jedro, izdelane iz nasprotnih in uravnoteženih zvitkov, proti obračanju. Največja obstojnost, nizek raztezek in optimalna odpornost proti obrabi. Mehka in enostavna za spajanje.

Razred: potopitev

Barva: črna, mornarsko modra

Uporaba: za privez bark, bokobranov…

CENIK VRVI MARLYN

ČRNA 8 mm – 1,20 €/m

ČRNA  10 mm – 1,75 €/m

ČRNA 12 mm – 2,75 €/m

ČRNA 14 mm – 2,90 €/m

MODRA  8 mm – 1,35 €/m

MODRA  10 mm – 2,00 €/m

MODRA  12 mm – 2,50 €/m

MODRA  14 mm – 3,10 €/m

VRV 12-ŽILNA

Konstrukcija: pletenica – pokrivni krožni odsek 12; brez jedra.

Sestava: 100% visoko obstojnost poliestrskih vlaken (H.T.).

Značilnosti: obdelava z dvojnim zasukanim nasprotnim in uravnoteženim zvijanjem, kar daje veliko elastičnost in absorbcijo šoka. Mehka in enostavna za spajanje.

Možnosti zaključevanja: spajkanje na šobo ali zanko iz nerjavečega jekla; zaščita z usnjenim ali najlonskim trakom z Velcro.

Razred: potopitev

Barva: črna in mornarsko modra

Uporaba: privez, priporočljivo za nadmorsko višino.

CENIK 12-ŽILNIH VRVI  

ČRNA 14 mm – 2,35 €/m

ČRNA  16 mm – 2,95 €/m

ČRNA  18 mm – 3,80 €/m

ČRNA  20 mm – 4,20 €/m

MODRA 14 mm – 2,65 €/m

MODRA 16 mm – 3,25 €/m

MODRA  18 mm – 4,10 €/m

MODRA  20 mm – 5,60 €/m

VRV VITA

Konstrukcija: 3 vrvi.

Sestava: 100% visoka obstojnost poliestrskih vlaken (H.T.).

Značilnosti: dvojno zvit (en sam premer za premer 3-4-5 mm). Odporna proti UV žarkom. Odlična lomna moč, zelo nizka zmogljivost raztezanja. Ta izdelek ima natezno trdnost večjo od 40% v primerjavi z M.T. vrv. Preprosto se zvije.

Možnosti zaključevanja: spajkanje na šobo ali zanko iz nerjavečega jekla; zaščita z usnjenim ali najlonskim trakom z Velcro.

Razred: potopitev

Barva: črna, mornarsko modra

Uporaba: primerna za sidranje in privez. Odlični rezultati za vsako uporabo.

CENIK VITIH VRVI

ČRNA 4 mm – 0,30 €/m

ČRNA 6 mm – 0,45 €/m

ČRNA 8 mm – 0,65 e/m

ČRNA  10 mm – 0,90 €/m

ČRNA  12 mm – 1,45 €/m

ČRNA  14 mm – 1,70 €/m

ČRNA  16 mm – 2,30 €/m

MODRA  4 mm – 0,30 €/m

MODRA  6 mm – 0,45 €/m

MODRA  8 mm – 0,70 €/m

MODRA  10 mm – 0,90 €/m

MODRA  12 mm – 1,50 €/m

MODRA  14 mm – 1,85 €/m

MODRA  16 mm – 2,35 €/m

MODRA  18 mm – 2,85 €/m

kontaktni obrazec

1 + 11 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija