Parker

Parker je priznana blagovna znamka angleškega porekla, pod imenom katere se proizvajajo plovila najvišjega nivoja kvalitete. Podjetje je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1886, preoblikovana leta 1940, s svojo aktivno proizvodnjo pa delujejo že od leta 1970. Parker je z leti postal uveljavljen proizvajalec in dobavitelj luksuznih plovil, namenjenih plovbi tudi v najtežjih pogojih. Parker plovila se lahko pohvalijo s svojo inovativno obliko, izjemno plovnostjo ter predvsem vrhunsko kakovostjo in trdnostjo. Trenutno nudi 12 različnih modelov. Da bi zadovoljili spreminjajoče se zahteve svetovnih trgov ter trendov, vsako leto  tudi Parker uvede nove modele. Zaradi svojih odličnih lastnosti je Parker izjemno popularen tudi na skandinavskem tržišču, kjer so zahteve zelo visoke. Nedvomno odlična izbira za najzahtevnejše morjeplovce. 

Parker 630 SPORT

PARKER 630 BOWRIDER

PARKER 630 DAY CRUISER

PARKER 660 OPEN

PARKER 660 PILOTHOUSE

PARKER 660 WEEKEND

PARKER 690 SPORT

PARKER 690 BOWRIDER

PARKER 690 DAY CRUISER

Parker 750 Day cruiser

parker 750 cC

parker 770 weekend

Parker 790 Explorer

parker 800 pilothouse

parker 800 weekend

parker 110 monaco

*Rdeče obarvana plovila so trenutno na ogled v našem salonu v Ljubljani. Prepričajte se o kakovosti plovil Parker in nas obiščite. 

Spoštovani interesenti ter ljubitelji navtike. Podstran Parker je še v fazi izdelave, zatorej več podrobnosti in slike vem lahko pošljemo na povpraševanje. Pošljite nam mail s podatki za kateri model se zanimate in poslali vam bomo vse želeno.

kontaktni obrazec

7 + 6 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice