VesselView Mobile

Želite spremljati parametre vašega motorja Mercury ali Mercruiser kar na vašem pametnem telefonu? Mercury je razvil aplikacijo ter brezžični modul, katera vse to omogočata.
Zdaj lahko na mobilni napravi (iOS ali Android) dobite vse funkcije SmartCraft-a z vsemi digitalnimi podatki, ki jih podpira vaš SmartCraft motor! VesselView Mobile vam omogoča, da uporabljate svoj pametni telefon (Android ali iPhone) za povezavo z vašim izvenkrmnim motorjem ali motorjem s pogonsko nogo. Plug-in-play modelu se poveže preko pametnega telefona in omogoča hiter in enostaven dostop do podatkov vašega motorja. En modul lahko nadzoruje do štiri motorje. Lahko celo prilagodite podatkovne točke na treh zaslonih, da ustrezajo vašemu stilu plovbe. VesselView Mobile je združljiv z vsemi SmartCraft kompatibilnimi izvenkrmnimi motorji Mercury in motorji Mercruiser s pogonsko nogo  (2004 in novejši, 40 KS in več).

VesselView Mobile deluje kot nadgradnja vašega motorja, s podrobnimi informacijami o zmogljivosti vašega motorja. Lahko vas celo obvesti, če nekaj ni v redu. VesselView Mobile vam bo podrobneje prikazal, kaj se dogaja z vašim motorjem, ne le niz piskov ali številčno kodo. Ko vzamete motor za rutinsko vzdrževanje ali skladiščenje, lahko vaš prodajalec pregleda tudi ta opozorila in pomaga ohranjati vaš motor v vrhunskem stanju.

VesselView Mobile lahko uporabljate za shranjevanje in izmenjavo izkušenj z drugimi uporabniki plovil. Z njim lahko zlahka vodite dnevnik dogodkov svojih ribolovnih “trofej” ali fotografij in jih delite s svojimi prijatelji prek vaših socialnih omrežjih.

Informacije, posredovane prek VesselView Mobile, so veliko natančnejše od večine analognih merilnikov. Z njim boste imeli veliko točnejše podatke glede dejanskih obratov motorja, porabe goriva, hitrosti, tlaka motornih tekočin – vse, kar je mogoče izmeriti na analognih merilnikih, bo bolj natančno z VesselView Mobile. Podatke, katere je možno prikazati, lahko tudi prilagodite posamezni uporabi, s pomočjo česar, imate takojšen dostop do vsega, kar želite vedeti.

Namestitev modula in povezava

VesselView Mobile modul se preko bluetootha (Plug-in-play) poveže preko pametnega telefona in omogoča hiter in enostaven dostop do podatkov vašega motorja. Montaža modula je zelo preprosta in nekompleksna, zatorej ga lahko namestite tudi kar sami. 

Za več informacij smo vam na voljo. Navedena cena je v EUR, vključno z 22% DDV-jem in vključuje povezovalni kabel s konektorji ter VessleView Mobile modul. Montaža ni v ceni. Preverite zalogo na simon@jucca-nautica.si

kontaktni obrazec

3 + 8 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija