Navigacijska oprema

NAVIGACIJSKA OPREMA (GPS, PLOTTERJI, FISHFINDERJI, VEČFUNCIJSKI EKRANI

 

Za udobnejšo in varnejšo plovbo vam nudimo navigacijske in druge merilne instrumente svetovno priznanih proizvajalcev. 

Navigacijska oprema je zelo pomemben, včasih celo tudi nujen pripomoček pri plovbi. Osnova se začne s kompasom, vse več uporabnikov plovil pa se zadnje čase zateka k sodobnim merilnim instrumentom, kot so GPS navigacijske naprave z elektronsko kartografijo, katere nam nudijo široko paleto uporabnih aplikacij. Nezanemarljiv pripomoček je tudi sonar, kateri nam prikazuje globino vode, relief dna in številne druge uporabne podatke, ki bodo prišli prav predvsem ribičem. V skupino navigacijskih naprav sodijo še inštrumenti, kot npr. avtopilot, radar ter drugi merilni instrumenti.

Simrad je ameriški proizvajalec tehnološko dovršenih navtičnih merilnih instrumentov. Simrad na le tem področju deluje z bogato tradicijo, in sicer od leta 1946. Prodajni program Simrad je zelo obsežen, in sicer zajema plotterje z GPS navigacijo, digitalne globinomere, fishfinderje, digitalne kompase, radarje, avtopilote, VHF radijske postaje in drugo. Večina instrumentov podpira Bluetooth, NMEA 2000 ali WI-FI povezavo. Na voljo tudi več-funkcijski ekrani ter moduli oz. senzorji, s pomočjo katerih lahko spremljamo domala vse parametre barke in okolja v digitalni obliki. Simrad globinomeri s pomočjo posebne sonde nudijo 3D strukturni pogled morskega dna. Številni ekrani so HI-RES ter HD.

Lowrance je bil vodilni v pomorski elektroniki, saj je leta 1957 izumil prvo komercialno sonarno napravo, imenovano »The Little Green Box«. Od takrat dalje, Lowrance nikoli ni odstopil od svoje filozofije, poslanstva ter svojega cilja, da s pomočjo njihov instrumentov, pripomorejo ribičem najti in uloviti več rib. Prodajni program Lowrance je prav tako zelo obsežen, in sicer zajema plotterje z GPS navigacijo, digitalne globinomere, fishfinderje, digitalne kompase, VHF radijske postaje, radarje, avtopilote, vremenske postaje in drugo. Številni ekrani so HI-RES ter HD. Na voljo tudi več-funkcijski ekrani ter moduli oz. senzorji, s pomočjo katerih lahko spremljamo domala vse parametre barke in okolja v digitalni obliki. Večina instrumentov podpira Bluetooth, NMEA 2000 ali WI-FI povezavo.
Za več informacij smo vam na voljo. Bogat izbor navigacijske opreme na ogled v naši trgovini. Tudi ostali modeli, ki niso na zalogi, so hitro dobavljivi. Vsekakor aktualno preverite zalogo na simon@jucca-nautica.si

kontaktni obrazec

14 + 4 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice