SeaJet antifouling

ANTIFOULING SEAJET – ANTIVEGETATIVNI PREMAZ Z JAPONSKO TEHNOLOGIJO

 

Morsko okolje predstavlja zelo težko nalogo za preizkušanje barv, lakov in antivegetativnih premazov, in ne daje nobenih možnosti proizvodom slabe kakovosti. Samo najbolj kakovostni proizvodi lahko obdržijo najvišjo kakovost sijajnosti in preprečujejo obraščanje podvodnega dela plovila.

SEAJET proizvodi za prosti čas so del Chugoku Marine paints Ltd (CMP), večje japonske družbe, ki kotira na japonskem borznem indeksu Nikkei. CMP je ena od najstarejših ter najbolj spoštovanih proizvajalk morskih barv in antivegetativnih premazov za komercialno uporabo in veliko kontejnersko industrijo. CMP proizvaja barve in antivegetativne premaze že več kot 90 let in je prisotna v več kot štiridesetih državah po vsem svetu. Več kot petina komercialne ladijske flote na svetu uporablja CMP proizvode, ker predstavljajo zanesljivo zaščito po konkurenčni ceni.

SEAJET proizvodi so namenjeni navdušenim lastnikom, ki želijo imeti svoje plovilo v brezhibnem stanju. Našo zavezo do strank je mogoče povzeti v nadaljevanju:

  • zagotavljanje vodilne zmogljivosti z dolgotrajnimi rezultati – v razmislek so lahko uspehi, ki smo jih dosegli na številnih neodvisnih testiranjih, ki so jih izvajali različni navtični (tiskani) mediji.
  • možnost prihranka zaradi konkurenčnih cen in večsezonskega delovnja proizvodov.
  • zagotavljanje preprostih nasvetov, brez nepotrebnega žargona, skozi paleto proizvodov, ki so enostavni za uporabo.
  • zagotavljanje odlične servisne službe kjerkoli in kadarkoli.

Če imate kakršnekoli pripombe ali predloge o tem kako lahko izboljšamo paleto naših proizvodov ali servisno službo, vas prosimo, da stopite v stik z nami preko e-poštnega naslova, ki je naveden na kontaktni strani.

Zakaj izbrati ravno SEAJET?

 

  • Ustanovljena blagovna znamka s podporo družbe Chugoku Marine Paints Ltd., ki je eden največjih proizvajalcev morskih barv in antifoulingov na svetu.
  • Dokazana dobrodelna dediščina.
  • Široka distribucijska mreža po Evropi in drugod po svetu.
  • Trajni izdelki, ki so usmerjeni v uspešnost, pomenijo dolgoročno vrednost za denar.
  • Edinstveni izdelki z japonsko tehnologijo.

Inovativna tehnologija

Pri razvoju antivegetativnih premazov po vsem svetu je japonska tehnologija nesporno nepremagljiva; Izdelki SEAJET predstavljajo najsodobnejšo tehnologijo za izboljšanje videza in delovanja vašega čolna. SEAJET raziskuje mnoge formule, ki vam bodo prinesle najboljše rezultate. S preskusnimi splavi zmogljivosti in prefinjenimi rotorji, ki simulirajo gibanje čolnov, SEAJET izvaja tekoče raziskave za izpostavljenost na prostem in UV-obsevanje. Testne plošče z novimi formulami pa v marinah visijo pod vodo po vsem svetu.

Priporočeno s strani svetovnih navtičnih medijev

Seajet proizvodi so del Chugoku Marine Paints Ltd (CMP). Z več kot 90-imi leti izkušenj je CMP ena od najstarejših in najbolj spoštovanih proizvajalk morskih barv in antivegetativnih sistemov.

V zadnjem obdobju so različni navtični mediji širom sveta prišli do ugotovitev o odličnih zmogljivostih SEAJET proizvodov, v primerjavi s konkurenčnimi proizvodi. Zelo razširjen uspeh preko neodvisnih novinarskih testiranj in uredniških poročil je pomembno prispeval k rasti in priljubljenosti Seajet proizvodov med končnimi uporabniki.

SeaJet proizvodi in cenik

Razredčilo A in E

Prajmer za propelerje

Epoksi prajmer

Prajmer podvodni

Antifouling – Emperor

PRAJMER PODVODNI SEAJET 015 (0,75 L) 18,50 €
EMPEROR SEAJET 034A (0,75 L) 38,05 €
EMPEROR  SEAJET 034A  (2,5 L) 123,40 €
PRAJMER EPOKSI VEČNAMENSKI SEAJET 117 (1 L) 30,40 €
PRAJMER EPOKSI VEČNAMENSKI SEAJET 117 (2,5 L) 75,80 €
RAZREDČILO THINNER A SEAJET (1 L) 11,20 €
RAZREDČILO THINNER E SEAJET (1 L) 11,30 €

Vse cene so akcijske, vključno z DDV-jem. Za več informacij smo vam na voljo. SEAJET premazi (antifouling ter primer) so na zalogi v naši trgovini v Ljubljani. Vsekakor aktualno preverite zalogo na simon@jucca-nautica.si

kontaktni obrazec

11 + 3 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija