Rabljena plovila

Potrebujete pomoč pri prodaji vašega rabljenega plovila?

Naše podjetje je nedvomno pravi parter za to. Smo profesionalna ekipa, katera poskrbi za vse. Zatorej ne izgubljajte vašega dragocenega časa in energije s prodajo vašega rabljenega plovila. Mi bomo to naredili za VAS: profesionalno ter učinkovito! Kontaktirajte nas za podrobnosti.

Potrebujete pomoč pri iskanju vašega sanjskega plovila?

Sodelujemo le z najboljšimi navtičnimi partnerji po celi Evropi, zatorej najdemo sanjsko plovilo prav za vsakogar. Za VAS najdemo rabljeno plovilo, uredimo pregled in ogled, se dogovorimo o vseh podrobnostih, zagotovimo sprejemljivo ceno, naredimo prepis in vaše sanjsko plovilo je pripravljeno za plovbo.

Zakaj bi izgubljali vaš dragoceni čas za iskanje vašega sanjskega plovila? Zakaj bi izgubljali živce z vsemi nespodobnimi ponudbami pri prodaji vaše rabljenega plovila? Po svetu krožijo številne prevare, zatorej naredite temu konec in za posredovanje najemite naše podjetje. Naša izkušena ekipa se že vrsto let ukvarja s prodajo in posredovanjem pri prodaji rabljenih plovil. Delujemo po celi Evropi, naši klienti pa prihajajo iz celega sveta. Vaše rabljeno plovilo bomo pomagali prodati tako na slovenskem lokalnem kot tudi mednarodnem tržišču. Obenem tudi iščemo rabljena plovila za naše kliente. Naša baza rabljenih plovil ter klientov je zelo obsežna. Poleg trženja oz. oglaševanja vašega rabljenega plovila, pomagamo urediti vse potrebno pri prepisu, registraciji ter zavarovanju rabljenega plovila. V svoji uspešni zgodovini smo posredovali pri ogromno primerih, zatorej so izkušnje na naši strani.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali najti vaše sanjsko rabljeno plovilo ali prodati vaše obstoječe rabljeno plovilo. 

Vsa rabljena plovila, pri katerih posredujemo, so preverjena in za njimi stojimo. 

Rabljeno plovilo, letnik 1988 / obnovljeno 2023
ELAN 435 S + MERCURY 60 ELPO

Rabljeno plovilo, letnik 2005
RINKER 250 FIESTA VEE

Poleg plovil, katera so objavljena na naši strani ali na portalu Mornar.net imamo na voljo tudi morebitna druga plovila, ki bi vam utegnila ustrezati. Zatorej pošljite nam, kakšno plovilo iščete in z velikim zadovoljstvom vam bomo posredovali kaj lahko ponudimo oz vam pomagali najti vaše sanjsko plovilo.

kontaktni obrazec

10 + 4 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija