Tip jahte kot je Seafaring 34, je bil razvit kot odziv na intenzivno povpraševanje po jahtah, ki imajo minimalen vpliv na okolje in nizke obratovalne stroške, ne da bi pri tem izgubili udobje ali zmožnost plovbe po odprtem morju. Seafaring 34 je nadaljevanje zgodbe o uspehu. Namreč večji model Seafaring 44, s porabo le 10 litrov na uro pri 10 vozlih ter možnostjo čezatlantske plovbe, že vrsto let vzbuja pozornost tako na jadranskem kot tudi mednarodnem navtičnem svetu. Pozornost na detajlih, tehnologija na najvišjem nivoju ter zavidljiv dizajn, so le nekatere od mnogih karakteristik, ki opisujejo novi Seafaring 34 kot idealno motorno jahto za vse tiste, ki želijo odkriti lepote morja. Tudi novi model Seafaring 34 je na voljo v različici Coupe ali Flybridge, zatorej je nedvomno popolna motorna jahta, tudi za zahtevnejše ter izkušenejše morjeplovce. 

Tudi Seafaring 34, je na voljo v dveh različicah, in sicer verzija “coupe” s trdo streho, modernim dizajnom ter salonskimi steklenimi drsnimi vrati.

Opcijsko pa je novi Seafaring 34 na voljo tudi “flybridge” verziji, kar pomeni da nadgradnjo jahte s prostornim komandnim mostom, na katerem je poleg krmarske konzole, za preglednejše upravljanje, tudi obilico površin, namenjenih druženju ter sončenju.

Tehnične specifikacije

Dolžina trupa: 9,99 m

Širina: 3,70 m

Ugrez: 0,70 m

Tank za gorivo: 400 L

Tank za vodo: 250 L

Tank za fekalije: 100 L

Teža plovila: 5.000 kg

Število kabin: 2 ali 3

Število ležišč: 4+2

Število sanitarij: 1

generalna razporeditev

virtual tour – “sprehodite se po plovilu”

kontaktni obrazec

6 + 9 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice