Nordmaster

Nordmaster je nova blagovna znamka motornih plovil namenjenih dnevnim izletom in ribolovu. Gre za novost na slovenskem navtičnem tržišču. Nordmaster plovila so narejena zelo trdno, kvalitetno in so precej enostavna tako za uporabo kot tudi vzdrževanje. Kar pa je danes tudi zelo pomembno, je dejstvo, da so Nordmaster plovila cenovno zelo dostopna zatorej na voljo prav vsem navtičnim navdušencem. Nordmaster proizvaja preko 20 različnih modelov, dolžine od 2 do 8 m, različnih topov: open, sundeck, cabin, fish, walkaround, tender in classic. Opcijsko so vsa plovila Nordmaster opremljena z zanesljivimi motorji najbolj priznanega proizvajalca Mercury, kateri se lahko pohvali s svojo 80 letno tradicijo. 

Spodaj navedeni modeli so na ogled v našem salonu v Ljubljani, kamor ste vljudno vabljeni. Na voljo pa tudi drugi modeli; za več podrobnosti o ostalih modelih smo vam na voljo. Prosimo vas, da izpolnite spodnji obrazec, vključite podatke o velikost ter tipu plovila, za katerega se zanimate in pomagali vam bomo najti ustrezen model plovila. Prepričani smo, da je Nordmaster pravo plovilo tudi za vas. 

Nordmaster 430 open

Nordmaster 440 open

Nordmaster 450 open

Nordmaster 550 open

Nordmaster 560 SUNDECK

Kmalu na ogled tudi še drugi atraktivni in cenovno privlačen model s kabino in veliko premčno površino za sončenje: Nordmaster 630 Cabine. Vsi zainteresirani nam pišite na email ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Z veseljem vam bomo posredovali podrobnosti. 

kontaktni obrazec

12 + 7 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice