Avdio Fusion

AVDIO SISTEMI FUSION

Podjetje FUSION Entertainment Ltd je bilo ustanovljeno leta 1998 na Novi Zelandiji kot domača avtomobilska avdio znamka, ki je nastala iz strasti ustanovitelja za avtomobile, glasbo in okoliško ulično kulturo. Tak je bil načrt leta 1998 in Fusion je uspel; nenehna rast s ciljem postati svetovni prvak, na katerem smo danes. Uspešnost Fusion izdelkov skupaj z inovativnim razmišljanjem je pripeljala do rasti FUSION-a v novih kategorijah izdelkov in razvoju vodilne svetovne serije zvočnih izdelkov, ki bo dopolnjevala že močno ponudbo avto-avdio sistemov.

FUSION Entertainment je svetovno znana po inovativnih inženirskih avdio rešitvah, ki jih po vsem svetu uporabljajo ter vgrajujejo najbolj prestižni oblikovalci in proizvajalci čolnov. Zabavni sistem FUSION je postal merilo kakovosti, ki jih izberejo predvsem tisti, ki cenijo odličnost zvoka in zahtevajo tudi odlično varstvo okolja. FUSION je družba True-Marine Entertainment iz Nove Zelandije, ki je v lasti Garmin New Zeland, s podpornimi pisarnami po vsem svetu!

Strast za vodne športe, hrepenenje po pustolovščini in ljubezen do glasbenih posnetkov FUSION postavlja popolnoma nove smernice, ki resnično izboljšujejo aktivnosti na vodi. Osredotočenost na končnega kupca, izdelava za točno določen namen ter filozofija True-Marine je tisto, kar ločuje FUSION od ostalih.

Jucca Nautika je uradni prodajalec Fusion avdio sistemov. Na zalogi imamo številne produkte Fusion, katere si lahko ogledate in preizkusite v naši trgovini v Ljubljani.

Fusion prodajni program za navtiko je zelo obsežen in vsebuje:

  • avdio sisteme oz. komplete,
  • avdio predvajalnike,
  • vgradne zvočnike,
  • konzolne zvočnike na nosilcih
  • sub-wooferje
  • ojačevalce,
  • DVD predvajalnike,

Avdio predvajalniki omogočajo več-povezljivost (USB, bluetooth, itd).  Vsi produkti so vodo-odporni in so 100% narejeni za le-ta namen. Določeni modeli omogočajo tudi povezavo z VHF postajo.

Za več informacij smo vam na voljo. Bogat izbor avdio opreme na ogled v naši trgovini. Tudi ostali modeli, ki niso na zalogi, so hitro dobavljivi. Vsekakor aktualno preverite zalogo na simon@jucca-nautica.si

kontaktni obrazec

2 + 14 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija