Vpis na navtične novice

Vse ljubitelje navtike vljudno vabimo, da se vpišete na naše brezplačne novičke. Svojim zvestim strankam ter vsem navtičnim navdušencem pošiljamo zanimivosti iz sveta navtike, novosti iz našega prodajnega programa ter vse aktualne akcije. Zatorej do konca meseca junija 2018, nudimo vsem vpisanim na naše novičke, kar 5% popust na veliko večino produktov iz našega prodajnega programa – vključno s plovili in motorji. 

Potrdite vpis na novice po novi zakonodaji in ostanite del naše navtične družine! 

5% popust velja za vse produkte iz programa Jucca Nautika d.o.o. Popusti se ne seštevajo in veljajo na že akcijske izdelke. Akcija velja do 30.06.2018. 

S 25. majem začne veljati nova evropska uredba GDPR, ki ureja zbiranje, uporabo in hrambo vaših osebnih podatkov. V podjetju Jucca Nautika d.o.o. spoštujemo zakonodajo ter vaše pravice in osebne podatke, zato vas prosimo za soglasje, da vas lahko tudi v prihodnosti obveščamo o vseh naših akcijah in drugih zanimivih vsebinah. Seveda se boste lahko kadarkoli preprosto tudi odjavili s seznama prejemnikov naših e-obvestil.

 

S klikom na polje »PRIJAVA NA NOVICE« (spodaj) nam dajete privolitev, da po elektronski pošti do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od Jucca Nautika d.o.o.). Za namen obveščanja z e-pošto hranimo vaš elektronski naslov in ime in priimek. Kadarkoli lahko zahtevate vpogled, popravek ali popoln izbris svojih podatkov oziroma prekličete to soglasje.

kontaktni obrazec

14 + 6 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice