Valiant

Valiant so izjemno trpežni in zelo kvaliteni gumenjaki, kar dokazuje tudi zelo obsežna profesionalna uporaba. Namreč Valiant uporabljajo številni gasilci, polilicija, obalna straža, itd. Na voljo tudi poseba serija “Raptor”, katera je na voljo vojski. Varen, stabilen, lahek, hiter, z ekonomično porabo goriva, z več prekati, ki delujejo kot blažilci sunkov ter čoln, ki ga je lahko transportirati. Postopek izdelave je visoko industrializiran in zagotavlja večjo zanesljivost v skladu z priznanimi normativi kvalitete.

Proces oblikovanja, načrtovanja in razvoj plovila z najbolj naprednimi CAD/CAM tehnologijami je avtomatiziran, v glavni fazi izdelovanja pa tudi robotiziran. Pri izdelavi GRP so z naprednimi okoljevarstvenimi napravami in visoko tehnologijo zmanjšani ali odstranjeni izpusti in stranski produkti. Material, ki je izdelan posebej za napihljiva plovila za rekreacijo, je izdelan pri MEHLER HAKU. To je nemška družba, ki ima več kot 40 let izkušenj v izdelovanju ojačanih materialov, ki zadostijo vsem tehničnim zahtevam RIB industrije za visoko kvalitetne in zdržljive materiale. Poleg omenjenega material je na voljo tudi Hypalon.

VALIANT 470 SPORT

VALIANT 500 SPORT

VALIANT 550 SPORT

VALIANT 580 SPORT

VALIANT 630 SPORT

VALIANT 690 SPORT

VALIANT 750 SPORT

VALIANT 320 SWIFT

VALIANT 430 CLASSIC

VALIANT 500 CLASSIC

VALIANT 550 CLASSIC

VALIANT 580 CLASSIC

VALIANT 630 CLASSIC

VALIANT 685 CLASSIC

Stran je v fazi izdelave. Več informacij o posameznih modelih si lahko pogledate na strani https://www.valiant-boat.com/

Na voljo smo vam tudi na info@jucca-nautica.si

kontaktni obrazec

2 + 6 =

Osnovni podatki o podjetju

JUCCA NAUTICA d.o.o.
Cesta v Mestni log 88
1000 Ljubljana
Slovenija

Vpišite vaš e-naslov in se naročite na e-novice
Prijavite se na
e-novice
Naroči se
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prijava na e-novice